dijous, 16 d’octubre del 2014

Protagonista de la Setmana: Iván

Hola a tots!

El PROTAGONISTA DE LA SETMANA, ja està aquí! Cada setmana tendrem l'oportunitat de conèixer una mica millor a un dels nostres amic o amiga, i rebrem la visita dels seus papis per compartir amb tots nosaltres una estoneta i poder alguna activitat tots junts.

La setmana passada ens va visitar el papi de n'Ivan. Entre ell i n'Ivan ens varen ensenyar el seu llibre, on hi vàrem veure fotos de la seva família i vàrem conèixer que li agraden molt els macarrons, jugar amb les motos, i que li encanta el color blau.





Després de veure el llibre de n'Ivan, el seu papà ens va explicar un conte xulíssim i molt especial. Especial perquè l'havia escrit la germana gran de n'Ivan, na Judith!

El conte es deia "Matilda i la poma màgica", i explicava la història de na Matilda i els seus amics de l'escola, que un dia varen provar una poma màgica! Tan màgica que era de color ROSA, i per a cada nen tenia un gust diferent, i a cada nen li provoca una reacció diferent. A una amiga que es deia Alba li pareixia que feia gust de chicle de maduixa! i just després de porvar-la li va començar a créixer una cua de ratolí! A un altre amic que es deia Gerard li feia gust de pizza, i al segon d'haver-la provada es va quedar adormit! I el mateix passava a tooooots els amics que provaven la Poma Màgica.



Al dofins els hi va encantar el conte, tant que després vàrem fer uns dibuixos sobre la història que acabàvem d'escoltar.



Aquí teniu una petita Poma Màgica, de color rosa! com la del conte!


Només ens queda donar les gràcies a n'Ivan i al seu papi per la bona estona que vàrem passar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada