dimarts, 21 d’octubre del 2014

Ja tenim mascota!

El passat Dijous, a primera hora del matí, la nostra directora Edu va venir a fer-nos una visita a la classe. I és que havia arribat un paquet al cole, i era per nosaltres!
Era un paquet no massa gros, i venia des de Mallorca, estava molt ben embolicat, i deia ben clar: PER LA CLASSE DELS DOFINS.

Amb una gran expectació i una miqueta de nervis... vàrem començar a obrir el paquet. Primer vàrem llevar un paper marró, després un paper de boletes, i finalmet una bossa. Quina va ser la nostra sorpresa quan vàrem veure que es tractava de la nostra MASCOTA!!! Un petit dofí havia arribat a la nostra classe!!!


Tots els nens i nenes de la classe estaven contentíssims!!! Tots volien tocar el nostre dofí, la nostra mascota, però teníem un problema... el dofí no tenia nom!!! Així que vàrem començar a pensar quin nom podia ser el millor per el nostre nou amic.

Els nens i nenes de la classe varen començar a pensar en coses del mar, ja que la casa del nostre amic és l'Oceá. Varen sorgir idees com "Cranc", "Peix", "Caballet de Mar", "Estrella"... però alguns d'aquests noms ja eren el nom d'altres classes d'E. Infantil, així que vàrem pensar en posar-li un d'aquests noms però... en anglès! Així que el nom guanyador per la nostra mascota va ser...


Al nostre dofí Star li agrada molt estar amb nosaltres, per això hem pensat que els caps de setmana pot anar de visita a la casa dels nens i nenes de la classe, i compartir bons moments amb tots vosaltres. A més de n'Star, també dureu a casa un gran album que haureu d'omplir de fotos, recollint els bons records del vostre cap de setmana amb n'Star.

A la classe hi trobareu tota la informació sobre aquesta activitat i el calendari de préstec. Aquesta activitat començarà el cap de setmana del 30 d'OCTUBRE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada